Victorias Interiör

Våren 2015 fick jag förfrågan att rita på familjen Carlssons ombyggnad. En del bestod i att rita in ett klassiskt och funktionellt kök. Att få till en känsla av rymd samtidigt som köket skulle upplevas hemtrevligt. Genom omsorgsfulla materialval har jag lyckats förstärka den personliga karaktären på köket.


Här har jag skapat ett originellt kök med mycket attityd. Utgångspunkten för familjen var att få till ett kök med stora arbetsytor, mycket förvaring och god design. Att jobba tillsammans med familjen Annika Gunnarsson har varit inspirerande och givande på många sätt.

Victorias Interiör utgångspunkt är att förstärka husets karaktär. Min ambition är att förmedla en känsla av att här vill jag bo. Victorias Interiör tänker på miljön och eftersträvar en sparsam konsumtion, varför allt som redan finns i huset återanvänds, men på ett nytt sätt och också i ett nytt sammanhang.

Villa, Trönningenäs Strand. Fotograf: Karin Wildheim

Bostadsrätt, Varberg.

Nedan har jag samlat referenser från några av mina privata kunder.

 

Victorias Interiör stylade vårt hus inför försäljning. Victoria var mycket lyhörd och samarbetet gick smidigt. Idéerna genomfördes enkelt och resultatet blev strålande!

Marita Berge, Borås

Våren 2015 satte vi igång planeringen av det största projektet någonsin. Vi startade upp renovering av hall, kök och vardagsrum. Vi anlitade Victorias Interiör för att få hjälp med utformning, val av material och val av kök. Vi gav Victoria fria händer och hon har på ett oerhört proffsigt sätt känt in oss som människor och de val som hon gjort känns helt rätt. Nu när jag sitter i mitt kök så känns det som mitt och det känns hemma. Victoria har tydligt sagt sin åsikt, men hon har också varit väldigt lyhörd för våra tankar och har då snabbt "tänkt om". Victoria har hela tiden funnits tillhands och det är hon som har skött alla kontakter med hantverkare. Vi är oerhört nöjda med Victorias arbete och rekommenderar henne varmt!

Jessica Carlsson, Varberg

Victoria är enormt skicklig, lätt att arbeta med och inspirerande. Vi valde att anlita henne inför en renovering av kök, hall och vardagsrum. Viktigt för oss var att kombinera design och funktion. Victoria var mycket lyhörd, och lyckades presentera idéer, material och stilar som vi själva inte hade tänkt på men som passade vår smak perfekt. Vi uppskattar även hennes ärlighet och tålamod med våra mindre genomarbetade tankar och idéer. Vi skulle inte tveka att anlita Victoria igen.

Annika Gunnarsson, Bua

Vi tog hjälp av Victoria både när vi skulle renovera köket och badrummet och tycker det var värt mycket. Trots att man är intresserad av inredning, färg och form, jobbar med trädgårdsdesign och la ned mycket tid på att hitta inspiration till våra renoveringar var det skönt att ha någon som såg det hela med andra ögon och kunde hjälpa till att sortera bland alla idéer för att få till en bra helhetslösning.

Viktoria Johansson, Tvååker

För mig var det en stor hjälp att anlita Victoria när jag renoverade köket, tvättstugan, vardagsrummet, sovrummet och hallen. Hon hjälpte mig att se saker med andra ögon och tillsammans bollade vi idéer. Alla beslut blev enklare och jag kände mig trygg med Victoria. Slutresultatet blev till stor belåtenhet.

Margareta Johansson, Falkenberg
© Victorias Interiör 2019