Victorias Interiör

Victorias interiör fick hösten 2016 i uppdrag att ta fram ett helhetskoncept för inredningen till Derome Hus nya kontorsbyggnad i Varberg. Utgångspunkten var att förstärka känslan av det innovativa och framåtblickande företaget i en sammanhängande grön tråd. Victorias interiörs uppgift har varit att ta fram utvändiga och invändiga material-/färgval samt rita upp invändiga miljöer såsom matsal, offentliga rum, mötesrum och kontor. Våren 2018 stod miljöerna klara.

Januari 2013 fick jag uppdraget att rita, planera och inreda alla miljöer till Varbergs Sparbanks stora ombyggnad. En del i projektet var att skapa en kombinerad personalmatsal och loungedel samt en uteplats på takterassen. Genom mina materialval har jag lyckats kombinera tålighet och funktionalitet med en ombonad känsla. I övrigt har jag arbetat med naturliga träslag och fina textiler för att skapa en trivsam och lugn miljö. Projektet för Varbergs Sparbank pågick under närmare tre års tid. Ett projekt som har berikat mig i min yrkesroll på många sätt.

 

 

 

 

Swedish Oat Fiber är ett tillverkande företag som verkar på den internationella marknaden. Företaget har som huvuduppgift att förädla havre på ett hälsomedvetet och kunskapsorienterat sätt. Victorias interiör fick hösten 2015 i uppdrag att rita på en ny rumsplanering av befintlig företagslokal samt projektleda till färdig miljö. Resultatet blev en funktionell och stilren miljö med inslag av växtriket.

 

Fotograf: Karin Wildheim

Ombyggnadsprojekt Nilson Group 2007. Kontor, mötesrum och allmänna ytor skulle inredas på tre våningsplan. Varje avdelning fick lösningar utifrån sina behov. Modernitet och kreativitet var viktiga ledord.

Victorias interiör fick i början av 2017 i uppdrag att ta fram ett inredningsförslag till Peab grundläggning. Uppdraget bestod i att befintliga lokaler skulle få sig en uppfräschning med färger och nya möbler. Miljön skulle förstärka det vänliga byggföretaget som betonar personligt engagemang i varje projekt.

© Victorias Interiör 2019